Sånga Säby

Sånga Säby

Vi hälsar dig välkommen till Sveriges första och hittills enda 100% klimatneutrala konferensanläggning vid Mälaren i Stockholm. Sånga-Säby ligger bara 35 kilometer från Stockholm City och erbjuder moderna mötesmiljöer och sätter fokus på svensk mat och bra service. Hållbarhetsfrågor står högt på deras agenda och är återkommande i hela deras verksamhet. Allt har ett tydligt miljötänk.

Det som serveras på faten är i största möjliga mån ekologiskt och närodlat, och i deras vinkällare har de ett rikt urval av ekologiska och biodynamiska viner. Vattnet du dricker hos dem kommer från Mälaren utanför fönstret och har renats i deras eget vattenverk. Hotell och restaurangen är KRAV-certifierad och Svanen-märkt.
Boende
Alla rum har under senare år renoverats och har luftkonditionering, platt-TV med kabelkanaler och utsikt över trädgården eller Mälaren. Vid Mälarens strand finns pool, bastu & gymavdelning. I anslutning till hotellet finns två motionsspår. I receptionen finns spel att låna och utomhus finns boule, kubb samt en frisbeegolfbana.

Hitta hit

Lokaltrafik från Stockholms Central / Cityterminalen.Tunnelbana Grön linje mot Hässelby eller Åkeshov. Stig av vid Brommaplan. Från Brommaplan går det bussar till Sånga-Säby. För aktuella busstider och reseplanering besök www.sl.se

Taxi
Hotellet har förmånliga transportavtal med Ekerö taxi, för bokning ring 08-560 340 00.

Bil- E4 mot Stockholm, norrifrån
Kör mot Bromma flygplats och Brommaplan. Från Brommaplan åker du mot Ekerö via Drottningholm. Vid Tappströmsrondellen, sväng av mot Färentuna/Stenhamra, härifrån är det ca 17 km till Sånga-Säby. Fortsätt på denna väg och följ skyltning mot Sånga-Säby.

Bil- E4/E20 Söderifrån (bil & färja)
Kör av avfart nr 147 Trafikplats Fittja och följ skyltar till Ekerö-Färja. För tider och priser för färjan se: http://farjerederiet.se/ . När du kör av färjan följ vägen mot Ekerö centrum. Vid fyrvägskorsningen med rödljus, sväng höger över Tappströmsbron, sväng vänster i rondellen mot Färentuna/Stenhamra, härifrån är det ca 17 km till Sånga-Säby. Fortsätt på denna väg och följ skyltning mot Sånga-Säby.

Adress

Sånga-Säbyvägen 187
179 96
Svartsjö

Google Maps

Se på Google Maps

Telefonnummer

08-560 480 00

E-post

info@sanga-saby.se

Ladda ner bilaga

Kursgårdsbilaga

Kommande utbildningar på Sånga Säby

Det finns inga kommande utbildningar.