Digital utbildning

Digital utbildning

Nya tider ställer nya krav på oss alla. En värld i förändring ökar behovet av ett gott ledarskap. Många kommer att fortsätta vilja gå våra fysiska kurser andra vill satsa mer på det digitala. Ytterligare andra har upptäckt fördelen med blandade lärmiljöer (blended learning) som är en kombination med fysiska träffar, praktisk implementering i vardagen, teoretisk inläsning och digitala träffar. Tillsammans med dig som kund hittar vi ett upplägg som passar dig och ger effekt på lång sikt. Under de senaste åren har vi utvecklat vår digitala färdighet och lanserar nu även digitala onlinekursen.

Onlinekurser genomförs i realtid tillsammans med andra deltagare och våra handledare på din egen enhet via plattformen Zoom.

Läs mer om våra onlinekurser här

Digitala kurser (on demand) är kurser som du kan se och genomföra närsomhelst och varsomhelst på din egen dator, surfplatta eller telefon.

Läs om våra digitala kurser här

Utbildningsprogram är utbildningar som löper mellan ett par månader till ett par år där vi tillsammans med vår uppdragsgivare bygger ett program som passar en specifik målgrupp. Här blandar vi oftast mellan fysiska träffar är när vi blandar digitala kurser och coaching. I dessa program är den vardagliga implementeringen något som både hjälper till med och som vi tillsammans kan lära av.

Läs mer om våra utbildningsprogram här

Våra fysiska kurser är vårt huvudfokus. Rezon är idag störst i Sverige på våra öppna UGL-, UL och IL-kurser. Det tänker vi fortsätta att sträva efter. Även när det gäller interna program där UL är en del är vi störst. Vi är gärna med och skapar strukturer och metoder för ett långsiktigt lärande för våra kunder genom att startsäkra och följa upp en utbildningsinsats.

Se vårt öppna kursutbud här