Kursgårdar

Kursgårdar

Bjärsjölagårds Slott

I hjärtat av Skåne inbäddat mellan böljande fält och allékantade vägar ligger Bjärsjölagårds Slott. En pärla, omsorgsfullt bevarad och renoverad med största varsamhet. Från korridorer och vackra valv kan man nästan höra slottet viska om svunna tider. Slottet är omsorgsfullt bevarat och renoverat med största varsamhet till en inspirerande mötesplats för moderna människor. Här finns kreativa miljöer anpassade för såväl det mindre som större sällskapet. På slottet finns 18 unikt inredda rum, alla med egen prägel och mysig slottskänsla. I varje rum finns egen modern dusch och toalett. I närliggande trädgård ligger vår charmiga slottsvilla med ytterligare 9 rum och bastu.

Björkuddens Hotell & Restaurang

Från merparten av rummen på Björkuddens Hotell & Restaurang har du fantastisk utsikt över Ångermanälven och Högakustenbron. Utsikten är särskilt vacker nattetid när lamporna på bron tänds. Björkuddens huvudbyggnad med anor från 1892 var till att börja med en skola. Tegelstenarna till husbygget skeppades från England. År 1952 blev Björkudden ett pensionat. Idag har alla de nyrenoverade rummen tv, telefon och internet. Den eleganta restaurangen på Björkuddens Hotell lockar med fullständiga rättigheter och en meny som återspeglar årstiderna. Denna vackra byggnad har även 2 meter höga fönster som släpper in mycket ljus.

Blique by Nobis

Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor har dom skapat ett levande community med hotell, två restauranger, stora och flexibla mötes- och eventlokaler samt en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. De hyllar Sigurd Lewerentz, den världsberömde arkitekt som först ritat byggnaden, genom att bevara hans arkitektur och välkomna nya kreativa uttryck inom design, konst, musik, mat och dryck. Rummen på Blique by Nobis är trivsamma, välplanerade och yteffektiva

Bosön Mästarvillan

Bosön Hotell ligger på Lidingö, bara 8 km från centrala Stockholm. Hotellet erbjuder gratis WiFi. Du kan njuta av en måltid i bufférestaurangen, samt kaffe och drycker på kaféet. Bosön Hotell har en gemensam lounge, ett businesscenter och en presentbutik. Privat parkering erbjuds utan extra kostnad. Solna ligger 11 km från Bosön Hotell, och till Arlanda är det 30 km. Närmaste flygplats är Bromma flygplats, som ligger 14 km bort.

Bykrogen

Varmt välkommen till Bykrogen i Österslöv. Här finner du hotell, konferens och restaurang i rustik och lantlig miljö 10 km från Kristianstads centrum. För drygt 100 år sedan, i den lilla byn Österslöv norr om Kristianstad, byggdes den gamla stärkelsefabriken som idag kan anas i detaljer på Bykrogen. När stärkelsefabriken lades ner 1960 togs byggnaden över av försvaret som mobiliseringslokal. I många år stod byggnaden oanvänd, tills den dagen då Richard och snickaren Jan-Axel tog första steget mot att skapa något av en samlingspunkt för många i bygden; Bykrogen. Richard hade en vision. Jan-Axel, som enligt Richard är en av de mest positiva människor han känner, blev anställd som snickare. De hade ett omfattande renoveringsprojekt framför sig. De hade inte kunnat föreställa sig att Bykrogen skulle bli vad det är idag, men någonstans måste man hoppas och tro på succé för att lyckas. Ombyggnationen tog vid sommaren år 2000 och den 18 maj 2001 stod Bykrogen klart för öppning. Längs vägen har ständigt nya idéer dykt upp som format Bykrogen till den personliga och gemytliga plats det är idag. Richards vision lever kvar och utvecklas än idag och den tar sig ständigt nya uttryck genom Jan-Axels små och stora byggprojekt.

Foresta

Scandic Foresta, ursprungligen kallad Villa Foresta har varit en viktig mötesplats sedan 1910 då Wilhelmina Skogh öppnade sin riddarborg på klippan. Villan byggdes efter förebilder från medeltida riddarborgar som Wilhelmina hade sett på sina många resor till Italien via Rehndalen i Tyskland, hon döpte huset efter sitt efternamn Skogh – skog på italienska; foresta.

Foresta har under årens lopp byggts ut med separata hotellbyggnader bakom den ursprungliga villan och genomgått omfattande renoveringar vid ett flertal tillfällen, men huvudbyggnaden har behållit sin karakteristiska stil av riddarborg och utgör ett välkänt kännetecken för Lidingö, väl synligt från Lidingö bron. Scandic Foresta ligger endast 15 minuter från centrala Stockholm. Hotellets standardrum är mellan 19 och 24 m2.

Rummen har trägolv och eget badrum med dusch. Alla rum är utrustade med hårtork, platt-TV med filmkanaler, skrivbord, trådlös internetuppkoppling och en fåtölj för avkoppling. Hotellets härliga restaurang på 6:e våningen serverar varje dag lunch och middag i en skön miljö med utsikt över Värtan och Stockholm, det finns även en lobbybar, shop och gym på hotellet.

Hotellet kan erbjuda både utomhusparkering och inomhusparkering mot en avgift.

Gästis vemdalen

Hjärtligt välkomna till Gästis Vemdalen Vandrarhemmet i Härliga Härjedalen. En av Härjedalens många pärlor är Gästis, vår fina familjegård mitt i Vemdalens by. Här har sommar- och vintergäster från när och fjärran kommit och gått ända sedan 1843. Länge drev man ett populärt pensionat på den här platsen men idag är byggnaderna uppdaterade och utbyggda till ett hemtrevligt vandrarhem där gammalt möter nytt.

Gottskär Hotell

På den gröna, lummiga Onsalahalvön utanför Kungsbacka i Halland - fyra mil söder om Göteborg – ligger Gottskär Hotell. Här hittar du en perfekt miljö för din UGL-kurs. Du bor naturnära och ostört i en lugn atmosfär där pulsen är lite lägre och du får möjlighet att landa i din reflektion och tänka klart.

I huvudbyggnaden finns allt i markplan ochpersonalen finns alltid nära till hands för att hjälpa till och försäkra sig om att du har allt du behöver under din vecka. Det finns gott om utrymme för samvaro både inne och ute, bl. a på det rymliga utedäcket, där du kan njuta av solskenet eller betrakta naturen, havet och öarna nere i fjorden en bit ner mellan ekarna. Köket på Gottskär Hotell håller hög klass och sätter en ära i att ha nöjda matgäster.

Hällsnäs Hotell & Konferens

Denna imponerande gamla herrgård erbjuder lyxigt boende med ett vackert läge vid Landvettersjön. Hällsnäs Hotells stora marker är idealiska för många aktiviteter. Frukost, WiFi och parkering ingår. Hällsnäs Konferens & Affärsklubb har anor sedan början av 1900-talet. Rummen är elegant och traditionellt inredda med moderna bekvämligheter. Alla rum har kabel-TV. Hällsnäs restaurang serverar en varierad meny som innehåller både traditionella svenska och mer innovativa rätter. Maten tillagas på högkvalitativa ingredienser, till största del från lokala producenter. Du kan avnjuta måltiderna i vinterträdgården, som erbjuder panoramautsikt över sjön.

Halltorps Gästgiveri

När du väljer att bo på Halltorps Gästgiveri får du inte bara ett bekvämt boende, utan även hela Öland inom räckhåll. Naturen väntar precis utanför dörren och inbjuder till upptäcktsfärder och fridfulla promenader. Det 4-stjärniga gästgiveriet ligger mitt på Öland och bjuder på en rik historia. Huvudbyggnaden byggdes på 1700-talet och har en herrgårdsliknande stil. Under de senaste decennierna har ett flertal byggnader tillkommit och hotellet genomgick sin senaste renovering under 2021.

Höörs Gästgifwaregård

Höörs Gästgifwaregård har anor sedan slutet av 1600-talet. Genom århundraden har byggnaden brunnit ned, byggts upp, renoverats och tillbyggts och är idag en modern anläggning. Att bo på Höörs Gästgifwaregård är att skämma bort sig lite extra. Våra hotellrum består av mycket hemtrevliga helt nybyggda rum i unik känsla och atmosfär. Alla rummen har trägolv, eget badrum med dusch & du sover skönt i sängar från DUX. Alla rum är utrustade med platt-TV med filmkanaler, trådlös internetuppkoppling och hårtork. Vi har totalt 29 rum på vår anläggning

Hotel J

På en av Stockholms mest natursköna platser ligger Hotel J Nacka Strand. Här kan våra gäster bo med en betagande utsikt över Kungliga Djurgården och avnjuta en måltid på vår populära Restaurant J med huvudstadens hamninlopp som kuliss. Med inspiration från ett klassiskt sommarhus i den amerikanska seglarstaden Newport kombineras här tidlös lyx och genuin hemkänsla.

Hotel Statt Hässleholm

HISTORIEN OM EN STAD OCH ETT STADSHOTELL Hässleholm fick stadsrättigheter så sent som 1914, en förutsättning för att det nya fina hotellet samma år skulle kunna invigas som just Stadshotell. Men den centrala tomten vid Stortorget hade redan dessförinnan haft en central roll i Hässleholmarnas hjärta. Här låg exempelvis Bier-Svenssons populära ölstuga, men det hade också bedrivits mindre hotellverksamhet tidigare. Med ”Statt” kom också den allra senaste tekniken till Göingebygden, i form av bland annat vattenklosetter och elektrisk hiss, så det är inte undra på att hässleholmarna alltid viskat om att hotellet minsann måste kostat mer än kyrkan som också stod färdig 1914. Med nya stadsprivilegier kom staden att utvecklas som framför allt järnvägsknut för södra Sverige. Och med järnvägen kom människorna. Självklart har hotellet huserat mängder av kända och mindre kända resenärer och besökare. Under hela 1900-talet var Statt stadens ledande nöjesmetropol, fråga bara någon som gjort sin värnplikt i Hässleholm eller flitiga svenska konferensdeltagare om de minns nattklubben Downstairs. Statt byggdes som en central samlingspunkt i en ung stad och har växt med staden till det den blivit idag. Så det är med respekt för historien och framtiden som vi nu åter öppnar Statt i Hässleholm för Studentbal, Bröllopsmiddag, Silverbröllop, Säljkonferens, 75-års-fest eller kommunsammanträdet. Alla är lika välkomna att ta del av traditionen och samtiden på vårt glada hotell. Du bokar direkt här på hemsidan eller genom att ringa eller maila oss.

Hotell Höga Kusten

Detta hotell ligger 100 meter från E4:an, och har imponerande utsikt över Högakustenbron och Ångermanälven. Här erbjuds gratis Wi-Fi, ett gym och en bastu. Härnösand ligger 24 km bort. Alla de ljust inredda rummen på Hotell Höga Kusten har en plattskärms-TV med kabelkanaler, ett skrivbord och ett badrum med dusch. Vissa rum har en egen terrass. Hotellets à la carte-restaurang serverar svenska och internationella rätter till lunch och middag. En kaffebar finns också. Parkering Avgiftsfri parkeringsservice

Lejondals Slott

Sagoslottet Lejondals Slott har anor från 1800-talet och nu är det dags för en ny epok att träda fram. Med inspiration av det bästa från England kommer slottet att förvandlas till en hel destination av olika upplevelser. Lejondals Slott är vackert beläget vid Lejondalssjön, med rika möjligheter till fiske och bad. Området och parkerna runt slottet är mycket natursköna, och slottet med sin vackra tegelrosa stråbruksfärg gör skäl för epitetet “sagoslott”. På Lejondals Slott kan varje gäst känna sig varmt omhändertagen och fri att vistas i slottets alla salonger och samlingsrum. Alla våra rum har inretts med en unik och subtil stil för att ge det mesta till våra slottsgäster. Vi har valt detaljer med känsla och inget rum är det andra likt så kommer du ofta till oss kan det hända att du får en alldeles egen favorit. Flertalet av rummen har altan eller balkong och övriga har nära anslutning till slottsparken. Fri Wi-Fi

Livgrenadjärmässen

Livgrenadjärmässen Hotell – Fest – Konferens finns på Garnisonsområdet i Linköping. Fram till 1997 var detta ett av Sveriges äldsta regementen. Vi har vår verksamhet i en officersmäss med anor från 1600-talet. Livgrenadjärmässen är en av få officersmässar i Sverige som är öppen för allmänheten. Här känner man historiens vingslag så fort du kliver innanför dörren. Mässvåningarna är stilfulla och varsamt renoverade med stort engagemang och känsla. Hotellet är byggt i maj 2019 och alla rum har namn med som knyter an till vår regementshistoria. Rummen heter tex Dagofficeren, Regementschefen, Artilleristen mm.

Ljunglöfska Slott

Ljunglöfska Slottet har ett vackert läge med brygga vid Mälaren och unik välbevarad miljö med matsalar, sällskapssalonger och en konferensdel. Stor eller liten privatfest, festmiddag, affärsmöte, firmafest, konferens, kurs, seminarium, julbord, eller bastukväll. Ni får alltid en avskild lokal och personlig service! Vi dukar upp lunch, middag eller supé i praktiskt taget alla salonger. För matglada konferensgäster kan vi erbjuda välsmakande och näringsrik klassisk kost, vegetariska eller fettsnåla alternativ, eget menyval till middag. Bordsservering är en självklarhet hos oss.

Lovik

Ett stenkast från Stockholms stad hittar du en lugn oas för att varva ner i vackra miljöer med havet utanför fönstret. Här serveras god mat med hög kvalité och i den trevliga loungen avnjuter du en kondisbuffé. God mat och hälsosamma bakverk är viktigt på Lovik.

Det finns 64 hemtrevliga rum med 76 bäddar. Här vilar man skönt över natten och vaknar utvilad med mycket ny energi för arbetet och vardagssysslorna.

Frukostbuffé står uppdukad till ditt förfogande, med både varma och kalla rätter. Den avnjuter du i matsalen med vacker utsikt över Hustegafjärden.

Möckelsnäs Herrgård

Munkviken kurs och lägergård

Underbara Munkviken påverkar människor på ett fantastiskt sätt. Här möts barn och ungdomar på spännande läger och får nya vänner och en starkare framtidstro. Här träffas förväntansfulla sällskap som i inspirerande miljö vill fira bröllopspar, jubilarer och vänner. Även företag och organisationer som vill utbilda eller inspirera sina medarbetare till framtida stordåd besöker oss. Vi har något för alla! Här erbjuder vi en fantastiskt vacker naturplats vid havet, kryddad med omtalat god mat och service.

Näsby slott

Näsby Slotts historia börjar redan någon gång i slutet av 1200-talet. Den första kända ägaren var riddare Karl Estridsson Natt och Dag och på 1300-talet tillhörde slottet Uppsala ärkebiskopsstol. I slutet av 1400-talet kom Näsby Slott i familjen Gyllenstiernas ägo. Stallet är från 1450-talet och är en av Täbys äldsta profana byggnader. 1571 donerades slottet till riksrådet Gustav Axelsson Banér. Hans dotterson, rikstygmästaren Peder Larsson Sparre, lät 1665 uppföra den slottslika huvudbyggnaden efter ritningar av Nicodemus Tessin d.ä. Dessa ritningarna är signerade och finns än idag bevarade på Nationalmuseum. Under senare delen av 1700-talet ägdes Näsby Slott av staten och tillhörde medlemmar av släkterna Stenbock, Falkenberg och Meijerfeldt. Meijerfeldt, som varit guvernör i Pommern, bodde på slottet under många år och gav under sin tid nordtyska namn till flera av de små gårdarna som tillhörde ägorna. Än idag lever dessa namn kvar i Täby kommun – till exempel Rostock, Straalsund och Wismar.

Öjaby Herrgård

Öjaby Herrgård byggdes under mitten av 1800-talet av Greve Posse. Här bodde sonen Karl Arvid Posse med familj under många år. Herrgården bestod av ägorna till de fyra gårdarna Kråkegård, Jönsagård, Hansagård och Toragård. Dessutom fanns fem tillhörande torp med dagsverkes skyldighet. Dessa torp och gårdar har fått bli namn till Öjaby Herrgårds konferenslokaler. Herremannaperioden varade fram till sekelskiftet.

Under 1900-talets första årtionden bedrevs här ett vilohem för utarbetade mödrar med stora barnaskaror. Här kunde man återfå krafterna med god mat, trevlig miljö och med naturen in på knuten, precis som i dag! De ljusa rummen på Öjaby Herrgård har ljusa trämöbler och modern inredning. Varje rum har ett skrivbord och TV. Du kan koppla av i hotellets möblerade trädgård eller i den mysiga salongen. Öjaby Herrgård har Wi-Fi tillgängligt i hela hotellet och är gratis. Det finns även en privat gratis parkering vid boendet.

Färska, regionala råvaror används i restaurangens säsongsbetonade menyer. Restaurangen är specialiserad på traditionella, men ändå innovativa rätter från det svenska köket.

Quality Hotel Waterfront Göteborg

Rezon Sundsvall

Ringenäs

Ringenäs är en vacker anläggning med närhet till natur, hav och endast 10 minuter till stadskärnan i Halmstad vilket har blivit ett ypperligt läge för dig att besöka oss på utan att behöva kompromissa för avstånd!

Skevik

Med hav och natur inpå knuten är Skeviks Gård en inspirerande plats för konferenser, utbildningar, föreläsningar och affärsmöten. Vår vackra skärgårdsmiljö ger arbetsro, och de röda husen med vita knutar kombinerar gammal svensk tradition med modern teknik. Skeviks Gård passar både mindre och större grupper. Även små sällskap har möjlighet att konferera i avskildhet, ofta till och med i ett eget hus.

Boendet på Skeviks Gård andas lugn och harmoni för våra konferensdeltagare, weekendgäster och festsällskap och ligger 25 minuter från Stockholm.

Hotellrummen ligger i våra tre flyglar Hällen, Gläntan och Dungen samt i sju fristående stugor. Varje logiflygel har en liten lobby för t.ex. vickning och samvaro. I den mån det är möjligt fördelar vi rummen så att varje konferensgrupp får egen flygel.

Skogshem & Wijk

Om oss - en plats skapad för möten Det var visionen när arkitekten Anders Tengbom utformade Skogshem & Wijk i slutet av 50-talet. Här finns konferensrum för 2-500 personer, lounger med skärgårdsutsikt och 194 bekväma hotellrum med 233 bäddar. Inom knappt tio minuters gångavstånd har vi tillgång till ytterligare 170 rum. Allt inramat av en vidsträckt naturtomt 17 minuter från Stockholms innerstad. Ett välrenommerat kök, fullt utrustat gym och en personlig omtanke från första kontakt lyfter vistelsen ytterligare.

Skytteholm

Skytteholm ligger i en gammal lantegendom på Ekerö. Här erbjuds gratis Wi-Fi samt rum med TV och eget badrum. Mälarö Golfklubbs 27-hålsbana ligger 150 meter bort. Alla rum på Skytteholm har utsikt över trädgården. De flesta har en sitthörna och ett skrivbord. Vissa rum har badrockar och utsikt över Mälaren. På hotellet erbjuds en daglig frukostbuffé och en kostnadsfri bastu. Det finns en privat sandstrand med brygga 50 meter från huvudbyggnaden. I varje flygel finns ett gemensamt sällskapsrum. Parkering är gratis på plats. Drottningholms slott ligger 19 km bort. Stockholms innerstad ligger 40 minuters bilresa från denna herrgård från 1600-talet.

Södra Berget

Där vägen slutar börjar äventyret! Kom till oss för ditt speciella äventyr. Här på Hotell Södra Berget finns det mesta för en lyckad semester, konferens eller nöjesafton. Vår ambition är att du som gäst ska få en angenäm och minnesvärd vistelse med oss. Hotellet är beläget på Södra Stadsberget i Sundsvall, ca 3 km från Sundsvalls centrum med en milsvid utsikt över Sundsvall, havet, berg och dalar.

Endast 10 minuter med bil till centrum med buss- och tågstation samt 25 minuter till Sundsvalls flygplats.

Hotellet är 4 stjärnigt

Söråkers Herrgård

Aldrig i sin vildaste fantasi kunde väl träpatronen Johan Carl Kempe ha föreställt sig att det herresäte han uppförde år 1853 skulle utvecklas till den moderna konferensanläggning som Söråkers Herrgård är i dag. Undrar vad han skulle tycka egentligen om han fick ta del av dagens verksamhet i herrgården? Vi tror att han skulle känna stolthet.

Historia möter nutid i en modern konferensanläggning och hotell med rum för företagsamhet, framtidstro och växtkraft. Centralt beläget med goda kommunikationer och närhet till Sundsvall, Härnösand, Timrå samt Midlanda flygplats är Söråkers Herrgård den perfekta mötesplatsen för företag från när och fjärran.

Söråkers Herrgård har 52 hotellrum, enkel- och dubbelrum utrustade med dusch, WC, hårtork, trådlöst internet och platt-TV. Samtliga hotellrum är rökfria och de flesta är djurfria. Här bor du fint på modernt hotell med utsikt över parken och andra vackra omgivningar. Fri parkering ingår.

Stora Brännbo Konferens & Hotell

På stora Brännbo Konferens och Hotell får du en fantastisk naturskön miljö och möteskvalitet med ett suveränt läge endast 15 minuter från Stockholm Arlanda Airport och nära till Stockholm och Uppsala med oslagbara kommunikationer.

Storhogna

Storhogna Högfjällshotell & Spa är vackert beläget i Vemdalen, på gränsen till kalfjället 725 m öh. En genuin fjällmiljö med härlig skidåkning i pister och preparerade spår som under barmarksäsong är sagolika vandringsleder. Hotellet är en efterfrågad anläggning av både privat- och konferensgäster. Vi ingår i Svenska spahotell och har två gånger utsetts till Sveriges ledande spahotell av Travel Award. Vi är Vasaloppscertifierade för både längdåkning och löpning. Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen har fått flera utmärkelser och certifikat.

Sundsgården Hotell & Konferens

Längs den skånska västkusten, strax söder om Helsingborg ligger Sundsgården. Här bor du nära badstränder och kustnära golfbanor, fantastisk natur för sköna promenader samt shopping i Helsingborg och Helsingör. Båtförbindelser till Ven finner du i närbelägna Råå och Landskrona. Vårt hotell är inrymt i en skolbyggnad, och på Sundsgården hotell & konferens har du fri tillgång till utegym, boulebanor, schackspel, fotbollsplan, utomhuspingis och i vårt bibliotek är du välkommen att låna böcker. Sommartid på Råå erbjuds även minigolf, äventyrsgolf och pool bara 5 min bort.

Tällbergsgården

Två Skyttlar

Vi tror på att skapa en plats där människor möts, utvecklas, inspireras och njuter. Där du som gäst känner dig som hemma. Där du kan lägga upp fötterna en stund och lyssna på tystnaden. Där omgivningarna: skogen, ängarna och sjön bidrar till lugnet som råder. Där du ges möjlighet att fylla på själens batterier för att sedan energifylld ta dig an dagen! Det för oss är Två Skyttlar! Våra rum; 60 rum, personligt inredda med textilier från tygriket. Många av våra rum ha balkong eller terrass med utsikt över den vackra naturen och sjön som omger oss. Sov med fönstret öppet och vakna av fågelsång istället för trafikbrus. Fri tillgång till wi-fi, gym, upplyst motionsspår, längre löparspår i skogen. Mat & Dryck Efter säsong, gärna med regionala råvaror tillagar vi maten. Alltid från grunden, alltid med omsorg om råvarorna och framför allt om dig, vår gäst! Smaken av Två Skyttlar är tydlig oavsett om det är det härbakade brödet, vår rostade müsli eller eftermiddagsfika du äter. Omgivningen Hur ofta lyssnar du på tystnaden? Släpper ned axlarna en stund, blundar och bara är, här och nu? Det finns koppling mellan upplevelserna i naturen och det vi idag kallar mindfulness Därför använder vi våra underbara omgivningar så mycket vi kan. Till så mycket vi kan. En del av våra gäster äter sin lunch utomhus, andra förlägger sona övningar och aktiviteter där. Och några vill få tid för reflektion och stillhet på egen hand. Hos oss är naturen alltid närvarande… Sedan 2001 är vår verksamhet Svanen-märkt. För oss har det alltid varit en självklarhet att vara en del av naturen kring oss och skapa förutsättningar för långsiktig hållbarhet. Välkommen hem till oss!

Tylebäck

Ulfsunda Slott

Ulfsunda Slott är Stockholms närmaste slott. Bara 15 minuter från city och 3 minuter från Bromma flygplats hittar du oss, omgiven av en vacker trädgård och med Mälarens vatten i periferin. Ett modernt slott i tidlös design med 54 unikt inredda hotellrum, 10 exklusiva mötesrum och en restaurang med en guldkantad avsmakningsmeny. I vinkällaren trängs årgångsviner med champagne. Välkommen till Ulfsunda Slott – en upplevelse långt ifrån vardag.

Väntande

Villa Björnrike

Villa Björnrike är en helt unik villa av sitt slag. På 1 000 kvadratmeter erbjuds ett exklusivt boende, goda möjligheter till sociala sammankomster och möten. Här finner ni en genuin miljö som avspeglas i såväl materialval som service.  Villa Björnrike är en paus och en startpunkt. En plats att varva ner på och umgås med dem du bryr dig om. Men också en plats att vara kreativ på. Uppleva årstidernas växlingar och syresätta tankarna. Välkommen till fjälls. 

Villa Gransholm

Detta lantligt belägna hotell inryms i en vacker villa, ursprungligen byggd som representativ bostad åt disponenten för Gransholms bruk och hans familj. Det som idag är hotellrum var arbetsplatser åt brukets kontorsanställda. Den över hundra år gamla villan med vackra matsalar och salonger kringgärdas av en stor park med stensatt damm och tennisbana. Alla rum är individuellt inredda i gammeldags, charmig stil. Flera av rummen har sänghimmel och är riktigt romantiska! På alla rum i vårt hotell finns toalett och dusch. Teve finns på flera ställen i villan, dock inte på rummen.

Villa Långbergs

Warfsholm

På Warfsholm hittar du ett pensionat som varit igång sedan 1899. Vi har 110 bäddar fördelat på 10 fina stugor med självhushåll, 14 standard hotellrum i vår vackra park och i huvudbyggnaden Villa Wöhler har vi dessutom 8 deluxerum och sviter, inredda i vacker sekelskiftesstil. Warfsholm ligger precis vid havet, bara 20 minuter från Visby. Vi har vackra strövområden, badrygga, sandstrand, utsikt över Karlsöarna och helt magiska solnedgångar. Från April till Nyår har vi öppet dagligen i vårt café och restaurang. Och vi älskar hundar!

Zoom

Här finner du våra samlade onlinekurser. En onlinekurs träffar du handledare och andra deltagare i realtid. En onlinekurs har en liknande pedagogik som våra fysiska kurser och vi använder den digitala plattformen Zoom för att jobba pedagogiskt med bl a grupprum och att alla deltagare ska kunna dela ord, bild och dokument med varandra. Exempel på onlinekurser är: Att leda i förändring, Ny som chef och konflikthantering.