Kursgårdar

Kursgårdar

Actea Göteborg

Best Western Waterfront

Comfort Hotel

Foresta

Scandic Foresta, ursprungligen kallad Villa Foresta har varit en viktig mötesplats sedan 1910 då Wilhelmina Skogh öppnade sin riddarborg på klippan. Villan byggdes efter förebilder från medeltida riddarborgar som Wilhelmina hade sett på sina många resor till Italien via Rehndalen i Tyskland, hon döpte huset efter sitt efternamn Skogh – skog på italienska; foresta.

Foresta har under årens lopp byggts ut med separata hotellbyggnader bakom den ursprungliga villan och genomgått omfattande renoveringar vid ett flertal tillfällen, men huvudbyggnaden har behållit sin karakteristiska stil av riddarborg och utgör ett välkänt kännetecken för Lidingö, väl synligt från Lidingö bron. Scandic Foresta ligger endast 15 minuter från centrala Stockholm. Hotellets standardrum är mellan 19 och 24 m2.

Rummen har trägolv och eget badrum med dusch. Alla rum är utrustade med hårtork, platt-TV med filmkanaler, skrivbord, trådlös internetuppkoppling och en fåtölj för avkoppling. Hotellets härliga restaurang på 6:e våningen serverar varje dag lunch och middag i en skön miljö med utsikt över Värtan och Stockholm, det finns även en lobbybar, shop och gym på hotellet.

Hotellet kan erbjuda både utomhusparkering och inomhusparkering mot en avgift.

Gottskär Hotell

På den gröna, lummiga Onsalahalvön utanför Kungsbacka i Halland - fyra mil söder om Göteborg – ligger Gottskär Hotell. Här hittar du en perfekt miljö för din UGL-kurs. Du bor naturnära och ostört i en lugn atmosfär där pulsen är lite lägre och du får möjlighet att landa i din reflektion och tänka klart.

I huvudbyggnaden finns allt i markplan ochpersonalen finns alltid nära till hands för att hjälpa till och försäkra sig om att du har allt du behöver under din vecka. Det finns gott om utrymme för samvaro både inne och ute, bl. a på det rymliga utedäcket, där du kan njuta av solskenet eller betrakta naturen, havet och öarna nere i fjorden en bit ner mellan ekarna. Köket på Gottskär Hotell håller hög klass och sätter en ära i att ha nöjda matgäster.

Hotel J

På en av Stockholms mest natursköna platser ligger Hotel J Nacka Strand. Här kan våra gäster bo med en betagande utsikt över Kungliga Djurgården och avnjuta en måltid på vår populära Restaurant J med huvudstadens hamninlopp som kuliss. Med inspiration från ett klassiskt sommarhus i den amerikanska seglarstaden Newport kombineras här tidlös lyx och genuin hemkänsla.

Lovik

Ett stenkast från Stockholms stad hittar du en lugn oas för att varva ner i vackra miljöer med havet utanför fönstret. Här serveras god mat med hög kvalité och i den trevliga loungen avnjuter du en kondisbuffé. God mat och hälsosamma bakverk är viktigt på Lovik.

Det finns 64 hemtrevliga rum med 76 bäddar. Här vilar man skönt över natten och vaknar utvilad med mycket ny energi för arbetet och vardagssysslorna.

Frukostbuffé står uppdukad till ditt förfogande, med både varma och kalla rätter. Den avnjuter du i matsalen med vacker utsikt över Hustegafjärden.

Möckelsnäs Herrgård

Öjaby Herrgård

Öjaby Herrgård byggdes under mitten av 1800-talet av Greve Posse. Här bodde sonen Karl Arvid Posse med familj under många år. Herrgården bestod av ägorna till de fyra gårdarna Kråkegård, Jönsagård, Hansagård och Toragård. Dessutom fanns fem tillhörande torp med dagsverkes skyldighet. Dessa torp och gårdar har fått bli namn till Öjaby Herrgårds konferenslokaler. Herremannaperioden varade fram till sekelskiftet.

Under 1900-talets första årtionden bedrevs här ett vilohem för utarbetade mödrar med stora barnaskaror. Här kunde man återfå krafterna med god mat, trevlig miljö och med naturen in på knuten, precis som i dag! De ljusa rummen på Öjaby Herrgård har ljusa trämöbler och modern inredning. Varje rum har ett skrivbord och TV. Du kan koppla av i hotellets möblerade trädgård eller i den mysiga salongen. Öjaby Herrgård har Wi-Fi tillgängligt i hela hotellet och är gratis. Det finns även en privat gratis parkering vid boendet.

Färska, regionala råvaror används i restaurangens säsongsbetonade menyer. Restaurangen är specialiserad på traditionella, men ändå innovativa rätter från det svenska köket.

Rezon Sthlm

På vårt kontor i Sthlm erbjuder vi ibland utbildningar och coaching. Kontoret är beläget på Östermalm i Stockholm.

Rezon Sundsvall

Sånga Säby

Vi hälsar dig välkommen till Sveriges första och hittills enda 100% klimatneutrala konferensanläggning vid Mälaren i Stockholm. Sånga-Säby ligger bara 35 kilometer från Stockholm City och erbjuder moderna mötesmiljöer och sätter fokus på svensk mat och bra service. Hållbarhetsfrågor står högt på deras agenda och är återkommande i hela deras verksamhet. Allt har ett tydligt miljötänk.

Det som serveras på faten är i största möjliga mån ekologiskt och närodlat, och i deras vinkällare har de ett rikt urval av ekologiska och biodynamiska viner. Vattnet du dricker hos dem kommer från Mälaren utanför fönstret och har renats i deras eget vattenverk. Hotell och restaurangen är KRAV-certifierad och Svanen-märkt.
Boende
Alla rum har under senare år renoverats och har luftkonditionering, platt-TV med kabelkanaler och utsikt över trädgården eller Mälaren. Vid Mälarens strand finns pool, bastu & gymavdelning. I anslutning till hotellet finns två motionsspår. I receptionen finns spel att låna och utomhus finns boule, kubb samt en frisbeegolfbana.

Skevik

Med hav och natur inpå knuten är Skeviks Gård en inspirerande plats för konferenser, utbildningar, föreläsningar och affärsmöten. Vår vackra skärgårdsmiljö ger arbetsro, och de röda husen med vita knutar kombinerar gammal svensk tradition med modern teknik. Skeviks Gård passar både mindre och större grupper. Även små sällskap har möjlighet att konferera i avskildhet, ofta till och med i ett eget hus.

Boendet på Skeviks Gård andas lugn och harmoni för våra konferensdeltagare, weekendgäster och festsällskap och ligger 25 minuter från Stockholm.

Hotellrummen ligger i våra tre flyglar Hällen, Gläntan och Dungen samt i sju fristående stugor. Varje logiflygel har en liten lobby för t.ex. vickning och samvaro. I den mån det är möjligt fördelar vi rummen så att varje konferensgrupp får egen flygel.

Södra Berget

Där vägen slutar börjar äventyret! Kom till oss för ditt speciella äventyr. Här på Hotell Södra Berget finns det mesta för en lyckad semester, konferens eller nöjesafton. Vår ambition är att du som gäst ska få en angenäm och minnesvärd vistelse med oss. Hotellet är beläget på Södra Stadsberget i Sundsvall, ca 3 km från Sundsvalls centrum med en milsvid utsikt över Sundsvall, havet, berg och dalar.

Endast 10 minuter med bil till centrum med buss- och tågstation samt 25 minuter till Sundsvalls flygplats.

Hotellet är 4 stjärnigt

Söråkers Herrgård

Aldrig i sin vildaste fantasi kunde väl träpatronen Johan Carl Kempe ha föreställt sig att det herresäte han uppförde år 1853 skulle utvecklas till den moderna konferensanläggning som Söråkers Herrgård är i dag. Undrar vad han skulle tycka egentligen om han fick ta del av dagens verksamhet i herrgården? Vi tror att han skulle känna stolthet.

Historia möter nutid i en modern konferensanläggning och hotell med rum för företagsamhet, framtidstro och växtkraft. Centralt beläget med goda kommunikationer och närhet till Sundsvall, Härnösand, Timrå samt Midlanda flygplats är Söråkers Herrgård den perfekta mötesplatsen för företag från när och fjärran.

Söråkers Herrgård har 52 hotellrum, enkel- och dubbelrum utrustade med dusch, WC, hårtork, trådlöst internet och platt-TV. Samtliga hotellrum är rökfria och de flesta är djurfria. Här bor du fint på modernt hotell med utsikt över parken och andra vackra omgivningar. Fri parkering ingår.

Storhogna

Storhogna Högfjällshotell & Spa är vackert beläget i Vemdalen, på gränsen till kalfjället 725 m öh. En genuin fjällmiljö med härlig skidåkning i pister och preparerade spår som under barmarksäsong är sagolika vandringsleder. Hotellet är en efterfrågad anläggning av både privat- och konferensgäster. Vi ingår i Svenska spahotell och har två gånger utsetts till Sveriges ledande spahotell av Travel Award. Vi är Vasaloppscertifierade för både längdåkning och löpning. Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen har fått flera utmärkelser och certifikat.

Tällbergsgården

Tylebäck

Villa Brevik

På Lidingö hittar du vårt Villa Brevik, eller en bit Sydafrika om du hellre vill. Vår konferensanläggning har nämligen hämtat inspiration från Kapstaden och vingårdar i och kring Stellenbosch och Western Cape. Det märker du inte minst på vår rika vinkällare och i många av våra kulinariska maträtter.

Villa Långbergs