Att leda i förändring

Att leda i förändring passar dig som är ledare, vill bli ledare, är specialister och/eller projektledare och som vill utveckla ditt sätt att leda i förändring.

Under utbildningen varvar vi arbete med eget projekt, teoretiska genomgångar med reflektion, arbete i små grupper och hemuppgifter som vi följer upp. Under kursen får du jobba med din egen självinsikt, pröva teorierna och metoderna i din vardag.

Kursen genomförs i realtid digitalt via gratisprogrammet Zoom.

Målsättning

  • Förstå hur förändring påverkar mig och andra som är i förändring
  • Lära sig grunderna i förändringsledning
  • Få med praktiska modeller och vardagsverktyg för sin egen och sina arbetsgruppers förändringsarbete
  • Leda eller delta aktivt i ett förändringsprojekt
  • Att på sikt kunna arbeta som förändringsledare

Upplägg

Totalt 3 dagar uppdelat på 5 tillfällen (en heldag och tre halvdagar och två 2-timmarsträffar). Vi startar med en tvåtimmarsträff där vi lär känna varandra och deltagarna får hjälp att hitta sitt förändringsprojekt. Mellan varje tillfälle får deltagarna uppgifter som ska prövas i vardagen och får även möjlighet till stöd i lärgrupper och av kursledarna. I samband med kursens slut stödjs deltagarna med en handlingsplan för ut den framtida utvecklingen ska se ut.

Målgrupp

Kursen riktar sig till ledare, specialister och projektledare som vill utveckla sitt sätt att leda i förändring eller leda olika förändringsprojekt.

Om kursledarna

Kursledarna har egen erfarenhet att leda och driva förändringsprojekt och är utbildad och certifierad i de teorier och metoder som finns med i utbildningen.

Behöver du mer information?

Vill du ha mer information om Att leda i förändring och vad den innebär i praktiken - ta kontakt med mig enligt uppgifterna nedan.

Tfn 010-709 98 01
Mobil 070-327 30 67
E-post janerik.richnau@rezon.se

Mer om Jan-Erik här

Kommande utbildningar inom Att leda i förändring

Det finns inga kommande utbildningar för kurskategorin Att leda i förändring.