Ny som chef

Ny som chef

Är du ny som chef eller ledare? Då finns möjlighet att deltaga i onlinekursen Ny som chef. Syftet med kursen är att ge dig rätt förutsättningar, kunskaper och verktyg för att kunna förverkliga uppdraget som chef med utgångspunkt i din organisations värdegrund. På vägen formar och förtydligar du ditt personliga ledarskap.

Programmet ger dig möjlighet att reflektera över ditt ledarskap och utbyta erfarenheter med andra nya chefer. Du får möjlighet till att utöka ditt personliga nätverk som kan bidra till din utveckling både under och även efter avslutad kurs.

Mål:

Efter utvecklingsprogrammets slut ska du få:

  • Grundläggande kunskaper i coachande förhållningssätt, att leda, stödja och styra dina medarbetare och verksamhet.
  • Insikt i ditt eget personliga ledarskap och vad som stödjer det.
  • Ökad självinsikt via 360 grader ledarskapskartläggning
  • Ökad förståelse i gruppens utveckling
  • Ökad förmåga att hantera konflikter
  • Ökad förmåga att kommunicera effektivt
  • Ökad förmåga att hantera konflikter

Upplägg

Kursen genomföras med en handledare online via zoom under totalt sex dagar uppdelat på fyra olika tillfällen med en månads mellanrum. Vi vill hjälpa dig att skapa verklig förändring – digitalt och över tid. Därför kommer du också att få tillgång till ett digitalt verktyg via vår app som stöttar dig och följer upp de beteendeförändringar som du själv kommit fram till att du vill utveckla. Vi kommer att arbeta i mindre lärgrupper i syfte att stödja dig och din lärgrupps utveckling, lärgrupperna ”träffas” virtuellt i vårt digitala verktyg vilket gör att ni kan i realtid kommunicera era framgångar och handledaren kan följa er utveckling samt ge stöd när så behövs.

Målgrupp

Du som snart börjat eller precis börjat din bana som chef eller om du arbetat ett tag som chef och behöver en injektion i ditt ledarskap.

Pris

7900 kr exkl moms
Inkluderar 4 dagars onlinekurs, 360 grader ledarskapskartläggning, kursmaterial, digitalt verktyg via en applikation för arbetet i lärgrupper.

Behöver du mer information?

Vill du ha mer information om Ny som chef och vad den innebär i praktiken - ta kontakt med mig enligt uppgifterna nedan.

Tfn 010-709 98 03
Mobil 070-322 36 87
E-post joakim.lonn@rezon.se

Mer om Joakim här

Kommande utbildningar inom Ny som chef

Det finns inga kommande utbildningar för kurskategorin Ny som chef.