Skevik

Skevik

Med hav och natur inpå knuten är Skeviks Gård en inspirerande plats för konferenser, utbildningar, föreläsningar och affärsmöten. Vår vackra skärgårdsmiljö ger arbetsro, och de röda husen med vita knutar kombinerar gammal svensk tradition med modern teknik. Skeviks Gård passar både mindre och större grupper. Även små sällskap har möjlighet att konferera i avskildhet, ofta till och med i ett eget hus.

Boendet på Skeviks Gård andas lugn och harmoni för våra konferensdeltagare, weekendgäster och festsällskap och ligger 25 minuter från Stockholm.

Hotellrummen ligger i våra tre flyglar Hällen, Gläntan och Dungen samt i sju fristående stugor. Varje logiflygel har en liten lobby för t.ex. vickning och samvaro. I den mån det är möjligt fördelar vi rummen så att varje konferensgrupp får egen flygel.

Hitta hit

Tar du bilen så utgår du från Slussen i Stockholm. Åk via Stadsgårdskajen och över Danviks bro i riktning mot Nacka.

Värmdöleden, väg 222, tar dig de 14 kilometerna till avfarten skyltad "Norra Lagnö, Skevik och Insjön" där du svänger av. På denna väg åker du bara ca 1 km innan nästa skylt "Skevik, Norra Lagnö och Nacka Golfklubb". Därifrån tar det cirka fyra minuter till du har hamnat på Skeviks Gård.

Tar du kommunala trafikmedel åker du från Slussen med buss 474 till Gustavsberg och byter till buss 424 vid Gustavsbergs Centrum. Du kliver av vid Skeviks hållplats. Sedan har du 200 meters promenadväg till Skeviks gård.

Adress

Skeviks Gård
134 32
Gustavsberg

Google Maps

Se på Google Maps

Telefonnummer

08-570 387 00

E-post

bokning@skevik.se

Ladda ner bilaga

Kursgårdsbilaga

Kommande utbildningar på Skevik

Det finns inga kommande utbildningar.