Rekrytering av handledare UL och UGL

Rekrytering av handledare UL och UGL

2017-07-14

Rezon har de senaste åren haft en tillväxt för företagets kurser i Utvecklande ledarskap (UL) och Utveckling av Grupp och Ledare (UGL). Vi söker därför nu omgående medarbetare med stationeringsort i Stockholm och vi vill också utveckla samarbetet med UL-handledare som bor i norra norrland.

UL- och UGL-handledare till Stockholm

Vi vill att du är certifierad UL- och UGL-handledare med minst sju genomförda kurser de senaste tre åren, samt att du har en akademisk utbildning – gärna inom beteendevetenskap och/eller pedagogik. Vi kan erbjuda anställning på del- eller heltid.

UL-handledare i närheten av Luleå, Boden och Umeå

Vi har behov av att utveckla vårt nätverk av kompetenta UL-handledare i området. Vi söker dig/er som vill samverka med oss som handledare i att genomföra UL-kurser för våra kunder. Du är certifierad UL-handledare och har genomfört minst fem UL-kurser de senaste tre åren.

Ansökan

Om du själv är intresserad eller om du har några intressanta tips till oss får du gärna skicka dem till info@rezon.se. Vi vill att ansökan är inne senast 4 augusti.

Rezon

Rezon är i dag en av Sveriges största leverantörer av UGL och vår UL-verksamhet växer starkt. Rezon är ett konsultföretag som arbetar med organisations- och ledarskapsutveckling. I vårt arbete tillämpar vi modern forskning och har genom licenser rätt att använda de främsta verktygen inom området. Våra kärnvärden är Humanism, Engagemang och Vetenskaplighet. Kontoret ligger på Sibyllegatan 30 i centrala Stockholm.

Fler nyheter