Jul- och nyårserbjudande till våra kunder

Jul- och nyårserbjudande till våra kunder

2019-12-23

I år har vi passat på att fylla 20 år och det har vi firat under hösten på lite olika sätt. Läs mer om våra 20 år här.

Det vill vi vill fira genom två fina erbjudanden!
Dessa erbjudanden gäller dig som har deltagit i något av våra ledarskapsprogram, det kan ha varit i en öppen kurs eller internt i din organisation. Vi hoppas att du har fått både nytta av och upplevt en utveckling i ditt ledarskap sedan din tidigare utbildning och erbjuder nu rabatt på några av våra kurser i vår.

UGL, UL och IL är utbildningar som kompletterar varandra i syfte att öka din ledarskapsförmåga, ingen av kurserna kräver någon förkunskap men UL förutsätter att du är formell chef eller t ex projektledare och har personer som du ska leda på något vis och IL vänder sig till dig som har en eller flera organisatoriska nivåer under dig eller längre bort ifrån dig ifall du har en stabsfunktion.

JULERBJUDANDE – 30% PÅ UL OCH IL
30% rabatt på någon av våra öppna kurser i UL och IL under 2020 om du anmäler dig innan 30 december.

20-ÅRSERBJUDANDE – 20% PÅ LEDARSKAPSKURSER
20% rabatt på någon av våra öppna kurser under 2020 om du anmäler dig innan 20 januari 2020.

Först till kvarn gäller! Erbjudandet gäller på ordinarie pris och för dig som tidigare gått en kurs eller program hos oss. Meddela vad, när och var du gick. Max fyra platser på UGL, IL och UL-kurserna. Ange ”JULERBJUDANDE 2019” eller ”20-ÅRSERBJUDANDE 2020” när du anmäler dig genom vår webbsida: https://rezon.se/utbildningar/

UL – Utvecklande ledarskap
För att svenska företag och organisationer ska kunna uppnå ökad konkurrenskraft – nu och i framtiden – krävs ett helt nytt förhållningssätt som genomsyrar hela organisationen. Det kommer att ställas helt nya krav på anpassningsförmåga. Både ledare och medarbetare kommer att behöva ta ett större ansvar, både för sin egen och verksamhetens utveckling. UL är den svenska modellen av ett transformativt ledarskap och är utvecklat av Försvarshögskolan. UL har en tydlig påverkan på resultatet i organisationen, påverkar ekonomiskt resultat, ger lägre sjukfrånvaro, ökad prestationsförmåga och ökad kundnöjdhet enligt samstämmig forskning nationellt och internationellt.

IL – Indirekt ledarskap
Hur bör vi agera som ledningsgrupp/VD/högre chef för att skapa tillit och engagemang som genomsyrar hela organisationen/företaget? Finns destruktivt ledarskap i vår organisation och hur kan det visa sig? IL är ett koncept för ledare som befinner sig på högre organisatorisk nivå, dvs. där man som ledare har en eller flera organisatoriska nivåer mellan sig och medarbetarna. Ledarskapet innebär olika utmaningar och svårigheter beroende på var i organisationen det utövas. IL handlar bl a om att kunna hantera olika parallella tidsskalor, det vill säga att i ena stunden fatta snabba beslut här och nu och i nästa tänka strategiskt och fatta långsiktiga beslut.

Hör gärna av dig om du har några frågor!
Gällande UGL eller UL: Jan-Erik Richnau, 010-709 98 01, 070-327 30 67, janerik.richnau@rezon.se 
Gällande IL: Joakim Lönn, 010-709 98 03, 070-322 36 87, joakim.lonn@rezon.se

MED ÖNSKNINGAR OM EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT UTVECKLANDE 2020 FRÅN OSS PÅ REZON!

Annette, Nils, Maja, Lisa, Jim, Joakim och Jan-Erik

I år har vi skänkt pengar till WWF och stödjer deras arbete med Östersjön och den Svenska naturen.

Fler nyheter