Nytt SCA Early Career Program

Nytt SCA Early Career Program

2019-04-25

Rezon har fått förtroendet att bidra till genomförandet av ytterligare ett Early Career Program åt SCA. Själva programmet beräknas starta november/december i år och är 18 månader långt. Förberedelserna är redan i full gång. Programmet riktar sig mot personer som vill bli SCAs framtida ledare och specialister. Parallellt går även deras chefer med i programmet.

Människorna gör framgångarna

Under programmets gång får deltagarna och deras chefer utvecklas i att leda sig själv, samarbeta, leda grupper och att leda i förändring. Det handlar om träning i att vara flexibel i samarbete med andra och samtidigt skapa utrymme för just sin egen person och kompetens i organisationen. Detta förstärker SCAs devis att ”Människorna gör framgångarna”.

Tipsa någon som vill söka – innan 30 april

I Early Career Program kombineras en fast tjänst med en skräddarsydd personlig utvecklingsresa. Riktar sig mot en person som är nyutexaminerad med ett par års arbetslivserfarenhet. Just nu söker SCA ett 20-tal personer. Ansökningstiden avslutas 30 april om du vill söka eller vill tipsa någon.

Se filmen om Early Career Program

I filmen som bjuder in till nästa program medverkar Amanda Albano och Wilhelm Nordmark som var med i det senaste programmet som avslutades i juni 2018. Vi känner oss mycket glada över deras utveckling. Se den nedan.

 

Här kan du läsa mer om Early Career Program och hur du ansöker hos SCA.

Vill du läsa med om hur vi arbetar med interna program kan du läsa mer här.

Fler nyheter