Hotel J är ny kursgård för UL och UGL

Hotel J är ny kursgård för UL och UGL

2018-02-23

I takt med att Rezon växer, både som UGL– och UL-arrangör, så ökar behovet av bra kursgårdar. 2018 har inletts med att skola in en ny kursgård, Hotel J där tanken är att Rezon framöver ska hålla både UGL- och UL-kurser.

Anne Karlström och Matti Kortelainen genomförde en UGL under februari och har granskat Hotel J med skarpa handledarögon.

”Jag kan egentligen inte se några minus” säger Anne. ”Servicen har varit utmärkt och när vi har bett om hjälp så har tjänstvilligheten varit på topp.”

Trots det mycket nära läget till Stockholm city så är det förvånande hur stillsamt och naturskönt kursgården är placerad. J:et i namnet skvallrar om ett strndnära läge. J är nämligen beteckningen på en viss sorts segelbåt.

”Att delta på en UGL- eller UL-kurs kan ju verkligen beskrivas som en resa! Vi kastar loss första kursdagen och samlar på oss en massa intryck och insikter” skrattar Matti.

Själva UGL-kursen förläggs på Fabrikörsvillan, några hundra meter från hotellbyggnaden. Fabrikörsvillan, som tidigare varit en privatbostad är inte bara ett högt beläget klassiskt sekelskifteshus – utsikten över Kungliga Djurgården är också hänförande.

”Hotel J:s fördelar är miljön, läget, maten och hotellrummen” avslutar Anne och Matti ”Vi ser fram emot att komma hit igen!”.

Fler nyheter