Handledarmöte UGL januari 2017

Handledarmöte UGL januari 2017

2017-01-10

Årets säsongsupptakt för våra UGL-handledare genomfördes måndag-tisdag på Villa Brevik och blev det mest besökta mötet under de dryga tio år som nätverket funnits. 23 personer blev vi (saknas 3 på bilden) och under våren är vi totalt 32 personer som arbetar på våra UGL-kurser. Som vanligt försöker vi leva som vi lär och kombinerade inkludering av nyblivna handledare med att testa olika uppgifter från UGL-pärmen. På måndagskvällen tackade vi av Lena Steneby som arbetat som handledare i över tio år hos oss. På tisdag morgon gjorde vi en reflektion över måndagens övningar och sedan gav Ann Zander från Försvarshögskolan oss det senaste gällande effektutvärderingen av UGL och UL. Det är mycket glädjande att det finns en tydlig tendens att våra kurser verkligen gör skillnad.

Från vänster uppifrån kan du se: Hans Skog, Fredrik Pettersson, Ann Falkén, Ann Zander, Per-Anders Josenby, Annica Nordén, Mikael Johnsson, Jan-Erik Richnau, Nils Lif, Ulrika Palm, Jenny Stridsman, Lisa Carlberg, Anne Karlström, Monica Lindfors, Matti Kortelainen, Jim Österlund, Annika Samsioe, Lena Sobel, Jarl Silfverberg, Marianne Littke.

På bilden saknas: Ann-Christine Bergström, Johan Rönnholm, Moa Asperö-Lind, Sofia Hedberg, Åsa Lindén, Patrik Lindén, Joakim Lönn, Ulla Hoppe, Maria Ericson, Sofia Arvegård, Magnus Möller, Björn Ekedahl.

Rezon är en av landets ledande och största leverantörer av kursen UGL – Utveckling av grupp och ledare. Läs mer om kursen här. 2016 har vi genomfört ett 60-tal kurser. För att kunna genomföra dessa kurser har vi ett UGL-handledarnätverk som förutom att handleda UGL tillsammans träffas två gånger per åt för att arbeta med kvalitetsutveckling.

Om du har frågor om UGL eller vårt nätverk får du gärna kontakta Jim Österlund som är ansvarig för UGL hos oss. Det går också bra med Marianne Littke eller Jan-Erik Richnau.

Fler nyheter